Privacy declaration

Casa Tosca Villamartin, gevestigd aan de:
Calle Tosca 20a, Bloque 23, No.285
Urb: Pau 8 – Villamartin
03189 Orihuela Costa
Spanje

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Casa Tosca Villamartin verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Voor- en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mail address
Nationaliteit
Nummer ID bewijs of paspoort
Afgiftedatum ID bewijs of paspoort

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Casa Tosca Villamartin verzameld geen bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Casa Tosca Villamartin verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Om onze accommodatie aan u te kunnen verhuren.
Om een door de Spaanse overheid wettelijk verplicht gestelde melding te doen van uw verblijf bij de Guardia Civil.
Het sturen van nieuwsbrieven.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Casa Tosca Villamartin bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Onderstaande persoonsgegevens worden om belastingtechnische redenen bewaard voor een duur van 7 jaar.
Voor- en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mail address
Nationaliteit
Nummer ID bewijs of paspoort
Afgiftedatum ID bewijs of paspoort

Delen van persoonsgegevens met derden
Casa Tosca Villamartin verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Casa Tosca Villamartin maakt gebruik van cookies of vergelijkbare technieken. Zie hier ons Cookiebeleid.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Casa Tosca Villamartin en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@casatoscaspanje.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Casa Tosca Villamartin wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Casa Tosca Villamartin neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wij bewaren uw persoonsgegevens digitaal op een locatie die niet door derden toegankelijk is. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@casatoscaspanje.nl.